Digital Marketing Konsulent

Tine Heinricy

Med fem års erhvervserfaring med brugen af sociale- og digitale medier rådgiver og understøtter jeg i dag MTG Danmarks største brands (TV3, Viasat, Viafree og Viaplay) i brugen af sociale medier – fra kreative kampagner til daglig drift og strategi.

Min tid hos MTG startede i oktober 2017 efter godt halvandet år på bureau-siden som social medie specialist og digital rådgiver. Først hos reklamebureauet Zupa og derefter bureauet Kompas Kommunikation.
Før det (2014-16) var jeg med til at forme en social medie strategi for TV 2 Nyhederne, TV 2 News og tv2.dk som social medie redaktør og rådgiver i huset. Jeg har tidligere arbejdet med digital journalistik for DR og i 2012 stod jeg bag opstarten og implementeringen af en social medie strategi i Mediehuset Ingeniøren.

Min karriere startede på den journalistiske redaktion, men i 2016 forlod jeg “newsroom” for at få en større forståelse af bureaubranchen og marketingsafdelingen. I min optik får den digitale journalistik svært ved at overleve, hvis der ikke skæves til marketingsland.

  • SHARE: